Bádogos munkák

Lakások, családi házak felújítása Budapesten és Pest megyében

‭+36 30 342 7874‬

Adja hozzá oldalunkat kedvenceihez!
bádogos munkák

Bádogozás

Egy ház felújítása során az egyik leggyakrabb indító ok a beázás, amit nem egyszer a nem megfelelő bádogosmunka okoz. A renoválás első lépése így sokszor a bádogozás kell, hogy legyen, hogy megfelelő legyen a tető vízelvezetése.

Bízza ránk ereszcsatornája tervezését és kivitelezését, akár tető javítási szolgáltatásunkkal kombinálva!

Hogy működik?

első lépés Kérje ingyenes konzultációnkat

első lépés Előzetes felmérést végzünk

első lépés Árajánlatot adunk a munkára

első lépés Határidőre elvégezzük a feladatot

Kérje ingyenes konzultációnkat!

Nem kötelezzük semmire: tegye fel a kérdéseit, mi megmondjuk, mik a lehetőségek! Hívjon minket bármely nap 9 és 18 óra között!

Ereszcsatorna szerelés

Mindenfajta ereszcsatorna szerelése és javítása munkánk része legyen az alumínium, réz vagy Lindab anyag. Teljes csere és szerelés is szóbajöhet a jelenlegi állapotoktól függően.

‭+36 30 342 7874‬

Ereszcsatorna javítás

Ereszcsatornák javítása egészen rövid idő alatt is elvégezhető, hiszen sokszor nem kell a teljes rendszert cserélni, csak bizonyos részeken kijavítani a hibákat.

‭+36 30 342 7874‬

Lemez fedések

A tetőn lévő lemez fedések javítása, szerelése is portfóliónk részét képzi, ezeket a munkákat is bátran vállalkozásunkra bízhatja többi szolgáltatásunkkal együtt.

‭+36 30 342 7874‬

Miért válasszon minket?

Manapság egyre nehezebb kivitelezőt találni akár egy-egy egyszerű feladatra is, nemhogy egy lakás teljes felújítására. Mi annak rendelünk alá mindent, hogy Ön elégedett legyen a folyamat minden egyes lépésével: az első telefonhívástól a lakás átadásáig.

Generálkivitelezőként mindent mi intézünk, Önnek csak az a dolga, hogy eltervezze a jövőbeli életét gyönyörűen megújult lakásában. Számunkra valóban megtisztelő az, ha belénk fekteti bizalmát és ránk bízza a renovációs teendőket, így munkánkkal igyekszünk ki is érdemelni ezt a hatalmas dolgot.

Lépjen velünk kapcsolatba!

telefonszámunk +36 30 342 7874‬
Lakásfelújítás árak