Bontás

Lakások, családi házak felújítása Budapesten és Pest megyében

‭+36 30 342 7874‬

Adja hozzá oldalunkat kedvenceihez!
bontási munkák

Bontás

A bontás legtöbbször az első lépés egy felújítás során. Fontos, hogy ezt is szakszerűen végezzük, ugyanis nagyon könnyen okozhatunk többletmunkát a munka során, ha ész nélkül ütünk-vágunk mindent.

Keressen meg minket, hisz tapasztalatunk által a legjob módon visszük végig a bontás folyamatát.

Hogy működik?

első lépés Kérje ingyenes konzultációnkat

első lépés Előzetes felmérést végzünk

első lépés Árajánlatot adunk a munkára

első lépés Határidőre elvégezzük a feladatot

Kérje ingyenes konzultációnkat!

Nem kötelezzük semmire: tegye fel a kérdéseit, mi megmondjuk, mik a lehetőségek! Hívjon minket bármely nap 9 és 18 óra között!

Falbontás

Egy-egy felújítás során sokszor új tereket hozunk létre falak kibontásával, átmozgatásával. Az egyik legnagyobb feladat a bontás során egy komplett fal kiszedése - de ezt is ránk bízhatja!

‭+36 30 342 7874‬

Ajtó-ablak kibontás

Ajtók és ablakok kibontását szintén érdemes sorra venni, hisz számtalanszor a rossz minőségű nyílászárók az okai magas fűtésszámlánknak.

‭+36 30 342 7874‬

Csempe leverés

Egy fürdőszoba vagy WC felújításának első lépése a régi csempe eltávolítása. Szakszerű eszközökkel mindez számunkra nem okozhat problémát.

‭+36 30 342 7874‬

Teljes házak bontása

Családi házak, nyaralók, garázsok, melléképületek teljes bontása 100% elszállítással együtt, akár földfeltöltéssel és későbbi generálkivitelezéssel.

‭+36 30 342 7874‬

Fürdőszoba bontás

Fürdőszobák teljes bontása csempeleveréssel, elszállítással együtt. A munka minőségére garanciát vállalunk, akár a későbbi építést, burkolást és vízszerelést is vállaljuk!

‭+36 30 342 7874‬

Lakásbontás A-Z

A legelső kalapácsütéstől az utolsó porszem eltakarításáig vállalunk bontási munkálatokat lakásokban, családi házakban, irodákban, üzemekben elszállítással együtt!

‭+36 30 342 7874‬

A SITT ELSZÁLLÍTÁSA MINDEN ÜGYFELÜNK SZÁMÁRA AJÁNDÉK!

Miért válasszon minket?

Manapság egyre nehezebb kivitelezőt találni akár egy-egy egyszerű feladatra is, nemhogy egy lakás teljes felújítására. Mi annak rendelünk alá mindent, hogy Ön elégedett legyen a folyamat minden egyes lépésével: az első telefonhívástól a lakás átadásáig.

Generálkivitelezőként mindent mi intézünk, Önnek csak az a dolga, hogy eltervezze a jövőbeli életét gyönyörűen megújult lakásában. Számunkra valóban megtisztelő az, ha belénk fekteti bizalmát és ránk bízza a renovációs teendőket, így munkánkkal igyekszünk ki is érdemelni ezt a hatalmas dolgot.

Lépjen velünk kapcsolatba!

telefonszámunk +36 30 342 7874‬
Lakásfelújítás árak