Gipszkarton szerelő

Lakások, családi házak felújítása Budapesten és Pest megyében

‭+36 30 342 7874‬

Adja hozzá oldalunkat kedvenceihez!
gipszkarton szerelő

Gipszkartonozás

Gipszkartonnal új falakat húzhatunk fel, nyílásokat fedhetünk be, dekorációs elemeket vagy akár tárolókat hozhatunk létre: a felhasználás területe határtalan. Profi, miliméterpontos munkát kap, ha minket választ a feladatra!

Bízza ránk a gipszkartonozást, megvalósítjuk álmait!

Hogy működik?

első lépés Kérje ingyenes konzultációnkat

első lépés Előzetes felmérést végzünk

első lépés Árajánlatot adunk a munkára

első lépés Határidőre elvégezzük a feladatot

Kérje ingyenes konzultációnkat!

Nem kötelezzük semmire: tegye fel a kérdéseit, mi megmondjuk, mik a lehetőségek! Hívjon minket bármely nap 9 és 18 óra között!

Gipszkarton falazás

Gipszkarton segítségével új falakat hozhatunk létre rendkívül kedvező áron, minimális zajjal és porral akár egy nap alatt is. Bízzon meg minket ezzel a feladattal is!

‭+36 30 342 7874‬

Gipszkarton díszítés

Nem csak új falakat hozhatunk létre gipszkarton segítségével, de meglévő falainkat is díszíthetjük, álmennyezetet hozhatunk létre, teljesen személyre szabhatjuk lakásunk.

‭+36 30 342 7874‬

Gipszkarton faljavítás

Ha egy korábbi ajtót, ablakot, bármilyen nyílást szeretnénk lefedni, legolcsóbban gipszkartonnal tehetjük meg. Profi munka esetén senki nem fogja észrevenni, a korábbi lyuk helyét.

‭+36 30 342 7874‬

Miért válasszon minket?

Manapság egyre nehezebb kivitelezőt találni akár egy-egy egyszerű feladatra is, nemhogy egy lakás teljes felújítására. Mi annak rendelünk alá mindent, hogy Ön elégedett legyen a folyamat minden egyes lépésével: az első telefonhívástól a lakás átadásáig.

Generálkivitelezőként mindent mi intézünk, Önnek csak az a dolga, hogy eltervezze a jövőbeli életét gyönyörűen megújult lakásában. Számunkra valóban megtisztelő az, ha belénk fekteti bizalmát és ránk bízza a renovációs teendőket, így munkánkkal igyekszünk ki is érdemelni ezt a hatalmas dolgot.

Lépjen velünk kapcsolatba!

telefonszámunk +36 30 342 7874‬
Lakásfelújítás árak