Hideg-meleg burkoló

Lakások, családi házak felújítása Budapesten és Pest megyében

‭+36 30 342 7874‬

Adja hozzá oldalunkat kedvenceihez!
burkoló budapest

Burkolás

Nem csak a vízes helyiségekben, hanem a lakás bármely pontján felmerülhet az, hogy hidegburkolatot használunk. A különböző kövek és csempék mellett a melegburkolatok is kifejezett kedvenceink, szívesen, nagy profizmussal állunk hozzájuk.

Bizalommal keressen minket ezekkel a tevékenységekkel kapcsolatban is!

Hogy működik?

első lépés Kérje ingyenes konzultációnkat

első lépés Előzetes felmérést végzünk

első lépés Árajánlatot adunk a munkára

első lépés Határidőre elvégezzük a feladatot

Kérje ingyenes konzultációnkat!

Nem kötelezzük semmire: tegye fel a kérdéseit, mi megmondjuk, mik a lehetőségek! Hívjon minket bármely nap 9 és 18 óra között!

Beltéri hidegburkolás

Nem csak fürdőszobában vagy konyhában használhatunk hidegburkolati elemeket, egyre gyakrabb, hogy ezek a sokszor luxus kinézetű anyagok a lakás bármely pontján feltűnnek.

‭+36 30 342 7874‬

Kültéri hidegburkolás

Teraszok, erkélyek megfelelő burkolása is nagyon fontos. Ezesetben kifejezetten fagyásálló anyagokkal kell dolgozni, nehogy tönkremenjen a burkolat.

‭+36 30 342 7874‬

Melegburkolás

PVC padlók, laminált parketták, linóleumok lerakását nevezzük melegburkolásnak, így természetesen ezt is végezzük. További információkat a parkettázás menüpontban talál.

‭+36 30 342 7874‬

Miért válasszon minket?

Manapság egyre nehezebb kivitelezőt találni akár egy-egy egyszerű feladatra is, nemhogy egy lakás teljes felújítására. Mi annak rendelünk alá mindent, hogy Ön elégedett legyen a folyamat minden egyes lépésével: az első telefonhívástól a lakás átadásáig.

Generálkivitelezőként mindent mi intézünk, Önnek csak az a dolga, hogy eltervezze a jövőbeli életét gyönyörűen megújult lakásában. Számunkra valóban megtisztelő az, ha belénk fekteti bizalmát és ránk bízza a renovációs teendőket, így munkánkkal igyekszünk ki is érdemelni ezt a hatalmas dolgot.

Lépjen velünk kapcsolatba!

telefonszámunk +36 30 342 7874‬
Lakásfelújítás árak