Kőműves

Lakások, családi házak felújítása Budapesten és Pest megyében

‭+36 30 342 7874‬

Adja hozzá oldalunkat kedvenceihez!
bontási munkák

Kőműves munkák

Habár ma Magyarországon nagyon nehéz megfelelő minőségben dolgozó kőművest találni, mi bizon állíthatjuk, velünk nem nyúlhat félre.

A falazás, vakolás, nyílászáró-beépítésen kívül minden kőműves munkára vevők vagyunk és szívesen segítünk!

Hogy működik?

első lépés Kérje ingyenes konzultációnkat

első lépés Előzetes felmérést végzünk

első lépés Árajánlatot adunk a munkára

első lépés Határidőre elvégezzük a feladatot

Kérje ingyenes konzultációnkat!

Nem kötelezzük semmire: tegye fel a kérdéseit, mi megmondjuk, mik a lehetőségek! Hívjon minket bármely nap 9 és 18 óra között!

Nyílászárók beépítése

Ajtók, ablakok beépítése során precíz kőműves munkára van szükség, hogy véletlen se húzzon be a hideg egy-egy rosszul beépített nyílászáró mellett.

‭+36 30 342 7874‬

Vakolás

Egy mindenre kiterjedő felújítás elengedhetetlen eleme a megfelelő vakolás, hisz ez adja a falak első látszó rétegét. A vakolás után szívesen le is festjük önnek a friss falat!

‭+36 30 342 7874‬

Falazás

Ahogy a falbontás, úgy az -építés is nagyon gyakori hozzávalója egy mindenre kiterjedő lakásfelújításnak. Megépíthetjük gipszkartonnal vagy téglát is választunk erre a célra!

‭+36 30 342 7874‬

AZ ANYAGBESZERZÉS, SZÁLLÍTÁS MINDEN ÜGYFELÜNK SZÁMÁRA AJÁNDÉK!

Miért válasszon minket?

Manapság egyre nehezebb kivitelezőt találni akár egy-egy egyszerű feladatra is, nemhogy egy lakás teljes felújítására. Mi annak rendelünk alá mindent, hogy Ön elégedett legyen a folyamat minden egyes lépésével: az első telefonhívástól a lakás átadásáig.

Generálkivitelezőként mindent mi intézünk, Önnek csak az a dolga, hogy eltervezze a jövőbeli életét gyönyörűen megújult lakásában. Számunkra valóban megtisztelő az, ha belénk fekteti bizalmát és ránk bízza a renovációs teendőket, így munkánkkal igyekszünk ki is érdemelni ezt a hatalmas dolgot.

Lépjen velünk kapcsolatba!

telefonszámunk +36 30 342 7874‬
Lakásfelújítás árak