Mázolás

Lakások, családi házak felújítása Budapesten és Pest megyében

‭+36 30 342 7874‬

Adja hozzá oldalunkat kedvenceihez!
gipszkarton szerelő

Mázolás

Nyílászárók, fűtőtestek és csövek mázolása is egyike általános feladatainknak lakásfelújítás esetén. Térjünk el a megszokottól: partnerek vagyunk abban, hogy minél extravagánsabb megoldásokat találjunk ablakai, ajtói vagy radiátorai színét tekintve.

Persze, ha a hagyományos fehér az álma, azt is megvalósítjuk!

Hogy működik?

első lépés Kérje ingyenes konzultációnkat

első lépés Előzetes felmérést végzünk

első lépés Árajánlatot adunk a munkára

első lépés Határidőre elvégezzük a feladatot

Kérje ingyenes konzultációnkat!

Nem kötelezzük semmire: tegye fel a kérdéseit, mi megmondjuk, mik a lehetőségek! Hívjon minket bármely nap 9 és 18 óra között!

Ajtó-ablak mázolás

Nyílászáróink legegyszerűbb és leglátványosabb megújítása újrafestésük, mellyel szó szerint új színt adhatunk otthonunk egyik legfontosabb pontjának.

‭+36 30 342 7874‬

Fűtőtest mázolás

Sokszor nem egyszerű nekikezdeni egy radiátor újrafestésének, hiszen többnyire falak mellett találjuk ezeket az eszközöket. Nekünk megvan a megoldásunk erre is, ránk bízhatja ezt is!

‭+36 30 342 7874‬

Csövek mázolása

Otthonunk nem kívánt lakói a keresztbe-kasul ágazó csövei, azonban nem muszáj rosszként tekintenünk rájuk: találjunk neki funkciót, fessük át olyan színre, ami feldobja a lakást!

‭+36 30 342 7874‬

Miért válasszon minket?

Manapság egyre nehezebb kivitelezőt találni akár egy-egy egyszerű feladatra is, nemhogy egy lakás teljes felújítására. Mi annak rendelünk alá mindent, hogy Ön elégedett legyen a folyamat minden egyes lépésével: az első telefonhívástól a lakás átadásáig.

Generálkivitelezőként mindent mi intézünk, Önnek csak az a dolga, hogy eltervezze a jövőbeli életét gyönyörűen megújult lakásában. Számunkra valóban megtisztelő az, ha belénk fekteti bizalmát és ránk bízza a renovációs teendőket, így munkánkkal igyekszünk ki is érdemelni ezt a hatalmas dolgot.

Lépjen velünk kapcsolatba!

telefonszámunk +36 30 342 7874‬
Lakásfelújítás árak