Parketta lerakás

Lakások, családi házak felújítása Budapesten és Pest megyében

‭+36 30 342 7874‬

Adja hozzá oldalunkat kedvenceihez!
parkettázás

Parkettázás

Mindenki kedvenc melegburkolati anyaga a laminált parketta, amiből millió fajta közül választhatunk ízlésünk és a felhasználás módja szerint. Legyen szó bármely árnyalatról vagy mintáról, mi nagy tapasztalattal bírunk a szakszerű lerakásban, így a gyönyörű végeredmény garantált!

Ne feledje, a szállításban is segítséget nyújtunk!

Hogy működik?

első lépés Kérje ingyenes konzultációnkat

első lépés Előzetes felmérést végzünk

első lépés Árajánlatot adunk a munkára

első lépés Határidőre elvégezzük a feladatot

Kérje ingyenes konzultációnkat!

Nem kötelezzük semmire: tegye fel a kérdéseit, mi megmondjuk, mik a lehetőségek! Hívjon minket bármely nap 9 és 18 óra között!

Parketta lerakás

A közkedvelt laminált parketták lerakása egyszerűnek tűnhet, de szakértelem és megfelelő szerszámok hiányában problémákba ütközhet az ember - érdemes ezt is profira bízni!

‭+36 30 342 7874‬

Parketta szállítás

Ha ránk bízza a generálkivitelezést, az alapanyagok mozgatásáról mi gondolkodunk, így a parkettát is saját teherautónkkal szállítjuk felújítandó ingatlanjába.

‭+36 30 342 7874‬

Különleges parketták

Ma már az egyszerű laminált parketták és hajópadlók mellett számos alternatív opció létezik lakásunk melegburkolására: keressen minket és megtaláljuk a legjobb megoldást!

‭+36 30 342 7874‬

Miért válasszon minket?

Manapság egyre nehezebb kivitelezőt találni akár egy-egy egyszerű feladatra is, nemhogy egy lakás teljes felújítására. Mi annak rendelünk alá mindent, hogy Ön elégedett legyen a folyamat minden egyes lépésével: az első telefonhívástól a lakás átadásáig.

Generálkivitelezőként mindent mi intézünk, Önnek csak az a dolga, hogy eltervezze a jövőbeli életét gyönyörűen megújult lakásában. Számunkra valóban megtisztelő az, ha belénk fekteti bizalmát és ránk bízza a renovációs teendőket, így munkánkkal igyekszünk ki is érdemelni ezt a hatalmas dolgot.

Lépjen velünk kapcsolatba!

telefonszámunk +36 30 342 7874‬
Lakásfelújítás árak