Szobafestő

Lakások, családi házak felújítása Budapesten és Pest megyében

‭+36 30 342 7874‬

Adja hozzá oldalunkat kedvenceihez!
szobafestő budapest

Szobafestés

A szobafestés egy olyan dolog, amiről mindenki elhiszi, hogy meg tudja csinálni, majd végül többnyire rájön, hogy azért ez mégsem olyan, mintha szakember végezte volna. Mi profi módon végezzük ezt a tevékenységet, ránk bízhatja otthona falait!

Bizalommal keressen minket a gyönyörű, tükörsima falakért!

Hogy működik?

első lépés Kérje ingyenes konzultációnkat

első lépés Előzetes felmérést végzünk

első lépés Árajánlatot adunk a munkára

első lépés Határidőre elvégezzük a feladatot

Kérje ingyenes konzultációnkat!

Nem kötelezzük semmire: tegye fel a kérdéseit, mi megmondjuk, mik a lehetőségek! Hívjon minket bármely nap 9 és 18 óra között!

Glettelés

Egy szép fal alapja a jó glettelés. Mit számít, ha szép színt választunk vagy ügyesen festjük le, ha göröngyös marad? Bízza ránk a festést, minden részével elégedett lesz!

‭+36 30 342 7874‬

Tisztasági festés

Sokszor nincs szükség egy falfelület teljes felújítására, elég a meglévő színnel újrafesteni lakásunk falait. Ezesetben jelentősen kevesebb munka áll előttünk.

‭+36 30 342 7874‬

Szobafestés

Ha teljesen újragondoljuk lakásunk képét, gyakran van szükség a falak teljes újrafestésére, színek cseréjére, a falminőség javítására. Fontos szakemberre bízni ezt a nagyobb munkát.

‭+36 30 342 7874‬

Miért válasszon minket?

Manapság egyre nehezebb kivitelezőt találni akár egy-egy egyszerű feladatra is, nemhogy egy lakás teljes felújítására. Mi annak rendelünk alá mindent, hogy Ön elégedett legyen a folyamat minden egyes lépésével: az első telefonhívástól a lakás átadásáig.

Generálkivitelezőként mindent mi intézünk, Önnek csak az a dolga, hogy eltervezze a jövőbeli életét gyönyörűen megújult lakásában. Számunkra valóban megtisztelő az, ha belénk fekteti bizalmát és ránk bízza a renovációs teendőket, így munkánkkal igyekszünk ki is érdemelni ezt a hatalmas dolgot.

Lépjen velünk kapcsolatba!

telefonszámunk +36 30 342 7874‬
Lakásfelújítás árak