Tapétázás

Lakások, családi házak felújítása Budapesten és Pest megyében

‭+36 30 342 7874‬

Adja hozzá oldalunkat kedvenceihez!
tapétázás

Tapéta felrakás

Egy tapéta nagyon jó döntés lehet lakásunkba, hiszen elképesztően fel tudja dobni az üres falat egy-egy jó minőségű taépta. A tapétázás nem egyszerű feladat, gyakorlott kezeknek is meggyűlhet vele a baja, így érdemes szakemberre bízni ezt is.

Tapétázás során természetesen megfelelőképp aládolgozunk az anyagnak, hiszen csak a hibátlan falon mutat jól egy szép tapéta.

Hogy működik?

első lépés Kérje ingyenes konzultációnkat

első lépés Előzetes felmérést végzünk

első lépés Árajánlatot adunk a munkára

első lépés Határidőre elvégezzük a feladatot

Kérje ingyenes konzultációnkat!

Nem kötelezzük semmire: tegye fel a kérdéseit, mi megmondjuk, mik a lehetőségek! Hívjon minket bármely nap 9 és 18 óra között!

Régi tapéta eltávolítása

Tapéta esetén nincs olyan könnyű dolgunk, mint festésnél, hogy csak egy-két helyen javítunk és dolgozhatunk is: tapétázás esetén fontos szakszerűen eltávolítani a korábbit elsőként.

‭+36 30 342 7874‬

Glettelés

Egy szép fal, így a szép tapétázás alapja a jó glettelés. Mit számít, ha szép tapétát választunk, ha göröngyös marad alatta a fal? Bízza ránk a munkát, minden részével elégedett lesz!

‭+36 30 342 7874‬

Tapétázás

A megfelelő szakember megfelelő szerszámokkal akár rendkívül rövid idő alatt tud eredményeket elérni egy szép tapéta esetén. Mi profik vagyunk, remek szerszámokkal, nyugodtan hívhat minket!

‭+36 30 342 7874‬

Miért válasszon minket?

Manapság egyre nehezebb kivitelezőt találni akár egy-egy egyszerű feladatra is, nemhogy egy lakás teljes felújítására. Mi annak rendelünk alá mindent, hogy Ön elégedett legyen a folyamat minden egyes lépésével: az első telefonhívástól a lakás átadásáig.

Generálkivitelezőként mindent mi intézünk, Önnek csak az a dolga, hogy eltervezze a jövőbeli életét gyönyörűen megújult lakásában. Számunkra valóban megtisztelő az, ha belénk fekteti bizalmát és ránk bízza a renovációs teendőket, így munkánkkal igyekszünk ki is érdemelni ezt a hatalmas dolgot.

Lépjen velünk kapcsolatba!

telefonszámunk +36 30 342 7874‬
Lakásfelújítás árak