Telek takarítás

Lakások, családi házak felújítása Budapesten és Pest megyében

‭+36 30 342 7874‬

Adja hozzá oldalunkat kedvenceihez!
telek takarítás

Telek takarítás

Telektisztítás profiktól, profi szerszámokkal rövid idő alatt. Vállaljuk a bozót irtását, gyomlálást, fakivágást a zöldhulladék teljes mértékű elszállításával együtt. Ez a nulladik lépése egy családi ház felújításának, így szívesen segítünk ebben is.

Keressen minket bátran, hogy mielőbb nekiállhassunk az udvar tisztításának a felújítás megkezdése előtt!

Hogy működik?

első lépés Kérje ingyenes konzultációnkat

első lépés Előzetes felmérést végzünk

első lépés Árajánlatot adunk a munkára

első lépés Határidőre elvégezzük a feladatot

Kérje ingyenes konzultációnkat!

Nem kötelezzük semmire: tegye fel a kérdéseit, mi megmondjuk, mik a lehetőségek! Hívjon minket bármely nap 9 és 18 óra között!

Bozótirtás

Ha a növényzet teljesen elburjánzott telkünkön, ennek kell lennie a legelső teendőnek a házfelújítás során. Az irtás után a gazt elszállítjuk, így csak a kitisztult telek marad munkánk után.

‭+36 30 342 7874‬

Lomtalanítás

Sokszor nem csak a növényzet vette át az uralmat egy telken, hanem mindenféle lomokkal van teli az udvar. Ezeket mi szakszerűen elszállítjuk és elvégezzük a teljes tereprendezést!

‭+36 30 342 7874‬

Tereprendezés

Akár építkezés előkészítéséről, akár a kert gyönyörűvé varázsolásáról van szó, elkerülhetetlen a megfelelő tereprendezést. Rövid határidővel vállaljuk ezeket a munkákat is!

‭+36 30 342 7874‬

A ZÖLDHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSA MINDEN ÜGYFELÜNK SZÁMÁRA AJÁNDÉK!

Miért válasszon minket?

Manapság egyre nehezebb kivitelezőt találni akár egy-egy egyszerű feladatra is, nemhogy egy lakás teljes felújítására. Mi annak rendelünk alá mindent, hogy Ön elégedett legyen a folyamat minden egyes lépésével: az első telefonhívástól a lakás átadásáig.

Generálkivitelezőként mindent mi intézünk, Önnek csak az a dolga, hogy eltervezze a jövőbeli életét gyönyörűen megújult lakásában. Számunkra valóban megtisztelő az, ha belénk fekteti bizalmát és ránk bízza a renovációs teendőket, így munkánkkal igyekszünk ki is érdemelni ezt a hatalmas dolgot.

Lépjen velünk kapcsolatba!

telefonszámunk +36 30 342 7874‬
Lakásfelújítás árak