Vízszerelés

Lakások, családi házak felújítása Budapesten és Pest megyében

‭+36 30 342 7874‬

Adja hozzá oldalunkat kedvenceihez!
tető javítás

Vízszerelés

A vízszerelés egy olyan dolog, ami a mindennapok során láthatatlan, azonban ha hiba van vele, akkor az mindent visz magával, így érdemes profi szakemberre bízni az ezzel kapcsolatos munkát.

Vállaljuk csőhálózatok kiépítését, felújításás a hagyományos, szem előtt lévő vízszerelési munkákon felül.

Hogy működik?

első lépés Kérje ingyenes konzultációnkat

első lépés Előzetes felmérést végzünk

első lépés Árajánlatot adunk a munkára

első lépés Határidőre elvégezzük a feladatot

Kérje ingyenes konzultációnkat!

Nem kötelezzük semmire: tegye fel a kérdéseit, mi megmondjuk, mik a lehetőségek! Hívjon minket bármely nap 9 és 18 óra között!

Csőhálózatok

A víz útja ideális esetben a csövekben vezet, azonban ha valahol kitör, nagy gonddal állunk szemben. Érdemes a felújításkor átnézni a csőhálózatot és ha kell javítani, cserélni azt.

‭+36 30 342 7874‬

Vízórák, csapok

Vízórák és csapok cseréje majd minden felújítás során előjövő tevékenység. Fontos számba vennünk a mire, mennyit használjuk a csapokat, milyen gyakran kell takarítani őket.

‭+36 30 342 7874‬

Zuhany, kád, WC beépítés

Kiváló szaktudásunknak hála, bizton elégedett lesz a fürdőkád, zuhanykabin vagy WC beépítésének eredményével, ami új fürdőszobája ékköve lesz!

‭+36 30 342 7874‬

Miért válasszon minket?

Manapság egyre nehezebb kivitelezőt találni akár egy-egy egyszerű feladatra is, nemhogy egy lakás teljes felújítására. Mi annak rendelünk alá mindent, hogy Ön elégedett legyen a folyamat minden egyes lépésével: az első telefonhívástól a lakás átadásáig.

Generálkivitelezőként mindent mi intézünk, Önnek csak az a dolga, hogy eltervezze a jövőbeli életét gyönyörűen megújult lakásában. Számunkra valóban megtisztelő az, ha belénk fekteti bizalmát és ránk bízza a renovációs teendőket, így munkánkkal igyekszünk ki is érdemelni ezt a hatalmas dolgot.

Lépjen velünk kapcsolatba!

telefonszámunk +36 30 342 7874‬
Lakásfelújítás árak