Tető javítás

Lakások, családi házak felújítása Budapesten és Pest megyében

‭+36 30 342 7874‬

Adja hozzá oldalunkat kedvenceihez!
tető javítás

Tető javítás

Családi házak tetőfedése nem örök életre szól, időnként szükséges javítást elvégezni rajtuk, hogy elkerüljük a beázást és a szerkezet állapotának romlását. Ezt a feladatot érdemes a felújítás egyik első lépéseként tervezni, hiszen egy beázás esetén kellemetlen meglepetésben lehet részünk.

Keressen bátran, hogy mielőbb elkezdjük a tető javításának!

Hogy működik?

első lépés Kérje ingyenes konzultációnkat

első lépés Előzetes felmérést végzünk

első lépés Árajánlatot adunk a munkára

első lépés Határidőre elvégezzük a feladatot

Kérje ingyenes konzultációnkat!

Nem kötelezzük semmire: tegye fel a kérdéseit, mi megmondjuk, mik a lehetőségek! Hívjon minket bármely nap 9 és 18 óra között!

Tetőszerkezet építés

Ha nagy a baj a tetővel elkerülhetetlen annak fő szerkezeti elemeinek javítása, újjáépítése. Ácsaink mindent megtesznek, hogy a lehető legjobban készüljön el álmai házának teteje!

‭+36 30 342 7874‬

Töredezett tetőcserepek

Viharok nagyon gyakran ostromolják házunk tetejét, így nem meglepő, előfordul, hogy egy-egy cserép megreped, eltörik vagy akár leesik a házról. Ezeket szakszerűen pótoljuk, javítjuk.

‭+36 30 342 7874‬

Beázások megszűntetése

Sokszor a tető hibái miatt ázik be akár egy teljes ház is, így fontos utánajárni mi okozza a nedvesedést. Tetőjavítás vagy bádogozás során ezeket kijavítjuk a lehető leggyorsabban.

‭+36 30 342 7874‬

bádogos ikon
Bádogos munkák
Egy ház felújítása során az egyik leggyakrabb indító ok a beázás, amit nem egyszer a nem megfelelő bádogosmunka okoz. A renoválás első lépése így sokszor a bádogozás kell, hogy legyen, hogy megfelelő legyen a tető vízelvezetése.

Bízza ránk ereszcsatornája tervezését és kivitelezését, akár tető javítási szolgáltatásunkkal kombinálva!

Miért válasszon minket?

Manapság egyre nehezebb kivitelezőt találni akár egy-egy egyszerű feladatra is, nemhogy egy lakás teljes felújítására. Mi annak rendelünk alá mindent, hogy Ön elégedett legyen a folyamat minden egyes lépésével: az első telefonhívástól a lakás átadásáig.

Generálkivitelezőként mindent mi intézünk, Önnek csak az a dolga, hogy eltervezze a jövőbeli életét gyönyörűen megújult lakásában. Számunkra valóban megtisztelő az, ha belénk fekteti bizalmát és ránk bízza a renovációs teendőket, így munkánkkal igyekszünk ki is érdemelni ezt a hatalmas dolgot.

Lépjen velünk kapcsolatba!

telefonszámunk +36 30 342 7874‬
Lakásfelújítás árak